Кубок України з плавання серед команд клубів 16 - 18 липня 2021 року в м. Мелітополі

71EQGktK-VL.jpg

Шановні члені Федерації плавання України!

    Відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2021 рік, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 28.12.2020 № 2821, з 16 по 18 липня 2021 року в м. Мелітополі відбудуться змагання Кубка України з плавання серед команд клубів.

        Команди клубів можуть формуватися незалежно від територіальної та організаційної належності спортсменів і тренерів, за власним бажанням учасників.

        Мета такого екстраординарного формату проведення змагань – поширення клубної системи розвитку плавання в України, залучення спортсменів і тренерів до сучасних форм організаційної роботи в плаванні, підвищення мотивації усіх зацікавлених учасників нашого виду спорту. Регламентні документи у додатках.

        Разом з тим, індивідуальні результати усіх спортсменів цих змагань будуть враховані при підведені підсумків роботи територіальних спортивних організацій, постійно існуючих спортивних шкіл, клубів та інших плавальних закладів. Такий підхід буде відображений у підсумкових протоколах Кубка України і має заохочувати зазначені вище організації до відрядження  учасників на змагання.

      Запрошуємо усіх зацікавлених фахівців, тренерів і спортсменів взяти активну участь в організації і проведенні Кубка України з плавання в Мелітополі відповідно до регламенту змагань та принципів формування команд клубів

Регламент


Вихід...
Зміни підтверждено.
Ви можете увійти, використовуючи свій E-mail та пароль.
Новий пароль підтверждено.
Ви можете увійти, використовуючи свій E-mail та новий пароль.
Реєстрація підтверждена.
Ви можете увійти, використовуючи свій E-mail та пароль.
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...
Користувача не знайдено...
Реєстрація користувача не підтверджена...
Реєстрація користувачів тимчасово закрита...
Помилка...
Зміни збережені